Orthoptistenpraktijk De Knipoogjes is een officieel stage- adres van de Hogeschool Utrecht.
Wij begeleiden junior en senior stages, maar het kan ook dat er eerstejaars stagiaires aanwezig zijn die beroeps oriënterend een eendaagse stage afwerken.

De seniorstage (afstudeerstage) heeft als doel om de stagiaire op afstand te begeleiden zodat deze uiteindelijk op het niveau van een beginnend beroepsbeoefenaar uitkomt.

De juniorstagiaire voert (deel)onderzoeken en -behandelingen uit onder directe begeleiding.

Een beroeps oriënterende stage van één dag heeft als doel praktische beeldvorming te verkrijgen over het vak van orthoptist. Deze stage in het 1e jaar wordt ook wel de ‘snuffelstage’ genoemd.

Het is voor ons een uitdaging om de stagiaires zo adequaat mogelijk te begeleiden, zodat ze zich professioneel en vakbekwaam als aankomende collega’s kunnen ontwikkelen. Door het werken met vaste begeleiders, wekelijkse evaluaties en heldere doelen proberen we een inspirerende leeromgeving te creëren. Tevens daagt het ons ook uit om steeds weer te beredeneren waarom we op een specifieke manier onderzoeken en behandelen. Deze situatie houdt ook in dat de stagiaires ons op de hoogte houden van de recente vakkennis- en kunde op de Hogeschool Utrecht.

Voor u als patiënt betekent het dat u in onze praktijk regelmatig een stagiaire ziet lopen. Mocht u het liever niet hebben dat de stagiaire bij uw behandeling aanwezig is, dan mag u dat aangeven, bij voorkeur voor de behandeling. De stagiaire is hiervan op de hoogte.

De vaste stage- begeleider is Ilona Velleman.

Interesse om bij ons stage te lopen? Informeer dan eens via ons contactformulier of bel met 078-7851110.

Voer je zoekopdracht in en druk op Enter