Wij houden u graag op de hoogte van de voorzorgsmaatregelen in verband met het corona virus welke van kracht zijn bij Orthoptistenpraktijk de Knipoogjes, lees hier meer. 
 
Vanaf 1 augustus 2011 heeft u geen verwijsbriefje meer nodig voor de orthoptist.

Natuurlijk mag u eerst een afspraak maken met uw huisarts, maar het hoeft in principe niet meer.
Dat heeft voordelen. Zo komt u ‘direct’ bij de specialist terecht. Zodat u ‘direct’ met de gegeven adviezen en behandeling aan de slag kan.

Er wordt bij Orthoptistenpraktijk De Knipoogjes zonder lange wachtlijsten gewerkt.

Bij aanmelding voor een behandeling is het in de regel mogelijk om binnen twee weken een afspraak te maken op een van onze locaties. In geval van vakantie of andere afwezigheid kan de wachtlijst iets langer zijn.
Wanneer u een afspraak maakt bij Orthoptistenpraktijk De Knipoogjes verklaart u bekend te zijn en akkoord te gaan met de behandelingsvoorwaarden.

Online een afspraak maken

Via deze link kunt u online een afspraak aanvragen. Vult u alstublieft de naam in voor wie de afspraak is, bij kinderen graag voor en achternaam vermelden. Bij een afspraak voor meerdere personen graag voor ieder een aparte afspraak inplannen (dit mag uiteraard aansluitend zijn).
Bent u eerder bij ons geweest? Het systeem probeert de gegevens gelijk te koppelen met het dossier, lukt dan niet direct bij de aanvraag dan kan dit handmatig gedaan worden als u op de afspraak komt.

Staat de dag of tijd van uw keuze er niet meer tussen? Of heeft u vragen of wilt u de afspraak wijzigen? Stuurt u dan een email naar afspraken@deknipoogjes.nl of belt u met 078-785 1110.

Na elke behandeling verzoeken wij u het consult per pin te betalen. Wij kunnen helaas geen contante betalingen accepteren.
Aan het eind van de dag zenden wij uw factuur per mail, deze kunt u zelf indienen bij uw zorgverzekering.

U bent ten alle tijden zelf verantwoordelijk voor de betaling van onze behandelingen.
Indien uw zorgverzekering de kosten niet vergoed is het mogelijk deze bij uw belastingaangifte op te voeren.

Kosten die voortkomen uit het niet of niet op tijd afzeggen van afspraken worden niet door uw verzekering vergoed en komen voor uw eigen rekening.

LET OP: Niet alle zorgverzekeraars vergoeden onze consulten.
Vraag hiernaar bij uw zorgverzekeraar om verrassingen te voorkomen. Een lang bezoek of eerste bezoek kost €55,00, een kort bezoek zonder druppels kost €30,00.

Telefonisch een afspraak maken

Plant u liever direct telefonisch een afspraak? Heeft u vragen of wilt u de afspraak wijzigen? Dan kunt u bellen met onze afsprakenlijn: 078-785 1110.

Voer je zoekopdracht in en druk op Enter