• Deze praktijk is qua ervaring, deskundigheid en uitstekende service, in deze onpersoonlijke en hectische wereld, een verademing om naartoe te gaan. De omgeving en de rit ernaar toe werkt daar ook aan mee. Ga vooral op deze weg door, mond tot mond reclame doet de rest!

  Ontvangen via enquête
  Ontvangen via enquête
 • Door de rustige en open manier van communiceren wordt snel een veilige sfeer gecreëerd die veiligheid bood voor mijn zoon en mij als ouder vertrouwen gaf. Omdat jezelf niet deskundig bent, is het voor mij als ouder erg waardevol om een positief beeld te krijgen over de deskundigheid. De uitgebreide toelichting en informatie van Ilona zorgden hier heel snel voor.

  Ontvangen via enquête
  Ontvangen via enquête
 • De dame deed het enorm goed. Mijn zoontje heeft een enorm ziekenhuis verleden en vind alles behoorlijk eng. Ze probeerde hem gerust te stellen en nam de tijd om naar hem te luisteren en vooral alles goed uit te leggen. hij mocht ook op schoot. Een hele verademing om iemand te treffen die begrip had voor de situatie en geruststellend handelde!

  Ontvangen via enquête
  Ontvangen via enquête
 • Hartelijk dank voor alle extra zorg die u ons gegeven heeft. Wij wisten niet meer hoe we het konden regelen. Echt enorm bedankt.

  Silvia
  Silvia
 • Beste Ilona, hartelijk dank voor het uitvoeren van het onderzoek bij onze bewoners. Wij stellen het zeer op prijs dat u er de tijd voor neemt om bij ons op locatie de verstandelijk beperkte mensen te onderzoeken.

  Monique
 • Namens mijn cliënt schrijf ik u deze mail. Mijn cliënt is lichamelijk zwaar beperkt maar verstandelijk heeft ze slechts een kleine achterstand. Ze vond het tijdens het onderzoek zeer prettig dat u tegen haar sprak in plaats van over haar tegen mij zoals meestal gebeurd. Ook vond ze het onderzoek op fijne wijze plaats vinden en kan ze nu dankzij uw brilvoorschrift weer op normale wijze televisie kijken. Nogmaals haar zeer hartelijke dank voor uw professionele en menselijke wijze van het onderzoek. Met vriendelijke groet, Dennis Moerlander

  Verzorger van Inge
 • Bedankt voor de meting, ik heb een mooie bril uitgekozen bij de optiek in Gouda. Eindelijk kan ik weer achter de computer om mijn huiswerk te doen.

  Bastiaan Ketting
 • Uit de onderzoeken in het ziekenhuis kwam niets uit en ook bij de optiekzaak in ’s-Gravendeel niet. Gelukkig zag Ilona wel waar het probleem zat. Na ruim 9 maanden met hoofdpijn te hebben rondgelopen heeft mijn zoon hier eindelijk geen last meer van. Wij komen dan ook graag terug over 3 maanden om de controletest te laten uitvoeren. Ilona, bedankt!

  De Jonge
 • Beste Ilona, Ik ben met mijn dochter Iris bij jou op het spreekuur geweest omdat wij door de consultatiebureauarts waren doorverwezen. Ze was daar niet te meten. Ik vond de wijze waarop jij de meting bij haar deed echt heel prettig overkomen en hoewel Iris er erg tegenop zag wist jij haar toch door middel van een spelletje te motiveren mee te werken aan het onderzoek. Mijn complimenten hiervoor. Met vriendelijke groet, Leo Hulsbos

  Leo Hulsbos
 • Hartelijk dank voor de verjaardagskaart. Heel leuk dat jullie er aan gedacht hebben.

  J. Groeneveld

Voer je zoekopdracht in en druk op Enter