Privacy Policy

Orthoptistenpraktijk De Knipoogjes Orthoptistenpraktijk De Knipoogjes, gevestigd aan Oud Bonaventurasedijk 81A, 3299 LX Maasdam, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:

www.deknipoogjes.nl Oud Bonaventurasedijk 81A, 3299 LX Maasdam 078 785 1110

Persoonsgegevens die wij verwerken

Orthoptistenpraktijk De Knipoogjes verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt. Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

– Voor- en achternaam

– Geslacht

– Geboortedatum

– Adresgegevens

– Telefoonnummer

– E-mailadres

– verzekeringsgegevens

– huisartsgegevens

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Orthoptistenpraktijk De Knipoogjes verwerkt de volgende bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens van u:

– burgerservicenummer (BSN)

– gezondheid

– gegevens van personen jonger dan 16 jaar

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als u er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@deknipoogjes.nl, dan verwijderen wij deze informatie.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

Orthoptistenpraktijk De Knipoogjes verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

– U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren

– Orthoptistenpraktijk De Knipoogjes verwerkt ook persoonsgegevens waar wij wettelijk toe verplicht zijn

– Het afhandelen van uw betaling

– Verzenden van onze nieuwsbrief

Geautomatiseerde besluitvorming

Orthoptistenpraktijk De Knipoogjes neemt geen besluiten op basis van geautomatiseerde verwerkingen over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma’s of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Orthoptistenpraktijk De Knipoogjes) tussen zit. Orthoptistenpraktijk De Knipoogjes gebruikt de volgende computerprogramma’s of -systemen:

–  Zorglink: registratie van afspraken en betalingen inclusief eventuele herinneringen

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

Orthoptistenpraktijk De Knipoogjes bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor de volgende (categorieën) van persoonsgegevens:

(Categorie) persoonsgegevens > Bewaartermijn > Reden

– Personalia > 15 jaar > Wettelijk verplicht

– Adresgegevens  > Duur van de behandelovereenkomst+ 1 jaar > Nodig voor administratieve doeleinden

– Telefoonnummer > Duur van de behandelovereenkomst+ 1 jaar > Nodig voor administratieve doeleinden

– E-mailadres > Duur van de behandelovereenkomst+ 1 jaar > Nodig voor administratieve doeleinden. NB in de nieuwsbrief blijft uw adres totdat u zich hiervoor afmeld.

– verzekeringsgegevens > Duur van de behandelovereenkomst+ 1 jaar > Nodig voor administratieve doeleinden

– huisartsgegevens > Duur van de behandelovereenkomst+ 1 jaar > Nodig voor administratieve doeleinden

– burgerservicenummer (BSN) > Duur van de behandelovereenkomst+ 1 jaar > Nodig voor administratieve doeleinden

– gezondheid > 15 jaar > Wettelijk verplicht

Delen van persoonsgegevens met derden

Orthoptistenpraktijk De Knipoogjes verkoopt uw gegevens niet aan derden en verstrekt deze uitsluitend indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die uw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van uw gegevens. Orthoptistenpraktijk De Knipoogjes blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

Orthoptistenpraktijk De Knipoogjes gebruikt geen cookies of vergelijkbare technieken.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door Orthoptistenpraktijk De Knipoogjes en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar info@deknipoogjes.nl. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek. Orthoptistenpraktijk De Knipoogjes wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

Orthoptistenpraktijk De Knipoogjes neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op via info@deknipoogjes.nl

Voer je zoekopdracht in en druk op Enter