Bij Orthoptistenpraktijk De Knipoogjes zijn we al sinds 2009 dé leverancier van freelance Bachelor Orthoptisten aan bedrijven.

Als u op zoek bent naar langdurige ondersteuning, speciale evenementen zoals kinderbrillendagen, vooronderzoeken in de laserkliniek, of vervanging tijdens ziekte of zwangerschap, dan is een freelance orthoptist via Orthoptistenpraktijk De Knipoogjes wellicht de perfecte oplossing voor uw behoeften.

 

Onze orthoptische freelancers bieden een breed scala aan diensten, waaronder:

👓 Refractie- en brilmetingen

🔍 Volledige orthoptische onderzoeken

👁️ Screenend oogonderzoek (inclusief pupilverwijding)

🔬 Vooronderzoek ter ondersteuning van consultaties

🌐 Gezichtsveldonderzoeken en metingen van oogdruk (zowel non-contact als applanatie)

🏢 Indien nodig, hulp in de winkel of werkplaats

 

Wij zorgen indien gewenst voor alle benodigde orthoptische apparatuur, inclusief cyclopentolaat.

Onze diensten omvatten uitgebreide orthoptische onderzoeken voor zowel kinderen als volwassenen die te maken hebben met aandoeningen zoals scheelzien, oogbewegingsstoornissen, refractieafwijkingen, lui oog, dubbelzien, hoofdpijn en leesproblemen.
We hebben ruime ervaring in het werken met cliënten met gedragsstoornissen zoals ADHD en autismespectrumstoornissen, evenals mentale retardatie.
Bovendien hebben we aanvullende opleidingen gevolgd voor onderzoek en behandeling van leer- en leesstoornissen zoals dyslexie.

Kwaliteit

Bij Orthoptistenpraktijk De Knipoogjes staat kwaliteit hoog in het vaandel.
Onze orthoptisten zijn allemaal Bachelor-gediplomeerd en voldoen aan de kwaliteitsnormen van het Kwaliteitsregister Paramedici.

Tarief

💼 Werken met onze freelancers heeft voordelen. U hoeft geen loonadministratie te doen; u ontvangt eenvoudigweg maandelijks een factuur op basis van gewerkte uren en gereden kilometers.

🚗 Reiskostenvergoeding: € 0,19 per kilometer.

⏰ Uurtarief: afhankelijk van de omvang en duur van de opdracht.

💳 Betalingstermijn: 30 dagen.

Kies voor kwaliteit en gemak met Orthoptistenpraktijk De Knipoogjes. Neem vandaag nog contact op voor meer informatie en samenwerking.

Meer weten?

Neemt u gerust contact op voor het maken van een afspraak of voor meer informatie.

Voer je zoekopdracht in en druk op Enter